Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

 --Σεπτέμβριος 2019 Νέες προσφορές στα Λιπαντκά & Χημικά-- Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος δεν περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα είδη.Eπικοινωνείστε μαζί μας για εκείνα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε !!! Περισσότερα εργαλεία και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα υπάρχουν και στο site www.autotec.gr !!!Σημαντικό : Για την έκδοση τιμολογίου σε επαγγελματίες απαιτείται η εγγραφή στο σύστημα (login) και η καταχώρηση τουλάχιστον του ΑΦΜ . Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 %

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. G4HC

 


H ιστορία της SACHS ξεκινά το 1895 όταν οι Karl Fichtel & Ernst Sachs ίδρυσαν την “Schweinfurter Präcisions-Kugellager-Werke Fichtel & Sachs,” την εταιρία απο την οποία η σύγχρονη ZF Sachs AG αναπτύχθηκε.

 

Το 2011 η SACHS συγχωνεύθηκε πλήρως στον Γερμανικό όμιλο ZF Friedrichshafen AG.


Η ZF ιδρύθηκε το 1915 στο Friedrichshafen της Γερμανίας απο τον Ferdinand Graf von Zeppelin,για να παράγει γρανάζια κατάλληλα για τα Zeppelins και άλλα αερόπλοια.

Η Γερμανική λέξη Zahnradfabrik (ZF) μεταφράζεται σαν 'gear factory' στα Αγγλικά.


Το ZF Group είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα μετάδοσης και τμημάτων σασί με 121 εργοστάσια παραγωγής σε 26 χώρες και 75,000 εργαζόμενους.

Σήμερα η ZF ανήκει στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως , σαν κατασκευαστής και προμηθευτής συστημάτων που εφοδιάζουν τους μεγαλύτερους παραγωγούς οχημάτων ,συμπληρώνοντας 100 χρόνια , συνεχούς δραστηριοποίησης.


 


Όλα τα προϊόντα της SACHS κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και περνούν εξαντλητικές δοκιμές αντοχής και αξιοπιστίας με σκοπό την κορυφαία απόδοση.Αυτός είναι ο λόγος , που πολύ γνωστοί κατασκευαστές οχημάτων τα επιλέγουν.

Κάθε χρόνο , πάνω από 10 εκατομμύρια νέα οχήματα εξοπλίζονται με αμορτισέρ SACHS , στην γραμμή συναρμολόγησης.


Επιπλέον η SACHS προσφέρει συμπλέκτες σαν πρώτη εργοστασιακή τοποθέτηση αλλά και σαν ανταλλακτικό επισκευής στην ελεύθερη αγορά , μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο διανομέων παγκόσμια.


 

 

 Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα ανταλλακτικά της Sachs που θέλετε , από το εύχρηστο μενού που έχουμε δημιουργήσει στην αρχική σελίδα του eshop , με 3 τρόπους.

1ος Τρόπος (Σε 3 βήματα)

 α.Επιλέγουμε Μάρκα (Κατασκευαστή)

 β.Επιλέγουμε Μοντέλο (Τύπο Σασί , Ετος Κατασκευής ...)

 γ.Επιλέγουμε Κινητήρα  (Κυβικά , Ιπποδύναμη , Βενζίνη , Diesel ...)

2ος Τρόπος

Με αναζήτηση κωδικού (αν τον γνωρίζουμε) απ'ευθείας

3ος Τρόπος

Με αναζήτηση Κωδικού Κινητήρα (αν τον γνωρίζουμε ) απ'ευθείας και μετά επιλέγουμε το δικό μας μοντέλο