Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

Περισσότερες επιλογές σε εργαλεία, λιπαντικά, χημικά και προϊόντα συντήρησης θα βρείτε στο www.autotec.gr . Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 %

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με ΚωδικόΟ όμιλος Schaeffler ( με θυγατρικές τις INA , FAG και LuK ) έχει σημαντική θέση στην αυτοκίνηση του σήμερα και βάζει τα θεμέλια του αύριο , πιστή στη φράση “mobility for tomorrow” , κατασκευάζοντας υψηλής ακρίβειας συστήματα και ανταλλακτικά , για κινητήρες , μεταδόσεις και μέρη σασί για οχήματα , καθώς επίσης ρουλεμάν για έναν μεγάλο αριθμό βιομηχανικών εφαρμογών.


Ειδικότερα η φίρμα LuK επικεντρώνεται στην αυτοκινητοβιομηχανία με την παραγωγή εξαρτημάτων μετάδοσης και κυρίως συμπλεκτών.


Η LuK ιδρύθηκε από τα αδέρφια Schaeffler στο Bühl της Γερμανίας το 1965. Μέχρι και σήμερα αποτελεί σημείο μηχανολογικής αναφοράς για τα προηγμένα προϊόντα που παράγει και ένα στα τρία οχήματα που κατασκευάζονται έχει συμπλέκτη της LuK.Η εταιρία εργάζεται συστηματικά να δώσει λύσεις στην αυτοκίνηση του αύριο , για παράδειγμα με την εφαρμογή μετάδοσης διπλού συμπλέκτη και συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης , με σκοπό την μεγαλύτερη ασφάλεια , την άνεση και την μείωση των εκπομπών ρύπων.


 

 Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα ανταλλακτικά της LuK που θέλετε , από το εύχρηστο μενού που έχουμε δημιουργήσει στην αρχική σελίδα του eshop , με 3 τρόπους.

1ος Τρόπος (Σε 3 βήματα)

 α.Επιλέγουμε Μάρκα (Κατασκευαστή)

 β.Επιλέγουμε Μοντέλο (Τύπο Σασί , Ετος Κατασκευής ...)

 γ.Επιλέγουμε Κινητήρα  (Κυβικά , Ιπποδύναμη , Βενζίνη , Diesel ...)

2ος Τρόπος

Με αναζήτηση κωδικού (αν τον γνωρίζουμε) απ'ευθείας

3ος Τρόπος

Με αναζήτηση Κωδικού Κινητήρα (αν τον γνωρίζουμε ) απ'ευθείας και μετά επιλέγουμε το δικό μας μοντέλο