Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

Κερδίστε από την SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Μήνα στα Σετ Συμπλέκτη : LUK - SACHS - VALEO - AISIN - EXEDY !!! Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος δεν περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα είδη.Eπικοινωνείστε μαζί μας για εκείνα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε !!! Περισσότερα εργαλεία και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα υπάρχουν και στο site www.autotec.gr !!! 

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. G4HC

Πρόσθετα Καυσίμων & Λιπαντικών

lubricant-and-fuel-additives

Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που επιθυμείται από την αριστερή στήλη


Στο e-shop autotecparts.gr μπορείτε να βρείτε μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων , που δίνουν σωστές και οικονομικές λύσεις , χωρίς συμβιβασμούς με την ποιότητα.


  • Πρόσθετα για το λάδι του κινητήρα , που χρησιμοποιούνται απ'ευθείας στο λιπαντικό από την τάπα πλήρωσης και έχουν αποτέλεσμα ή να  καθαρίζουν τον κινητήρα ή να μειώνουν τις τριβές ή ακόμα και να προστατεύουν απο τη φθορά.

 

  • Πρόσθετα για κάθε τύπο καυσίμου που χρησιμοποιούνται απ' ευθείας στο ρεζερβουάρ μέσω της τάπας πλήρωσης και βοηθούν αποτελεσματικά στον καθαρισμό του συστήματος παροχής και βελτιώνουν την καύση

  • Πρόσθετα για τα κιβώτια (σαζμάν) και διαφορικά που η χρήση τους γίνεται με απέυθείας ανάμιξη με τις βαβλβολίνες ή τα υδραυλικά υγρά και βοηθούν στον καθαρισμό , στη μείωση της φθοράς και του θορύβου και στις πιο ομαλές αλλαγές των ταχυτήτων , ανάλογα με τον τύπο.  arexons-logo

   liqui-moly-logo

     master-corporation-logo

wynns-logo