Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

 -- Νοέμβριος 2019 Νέες προσφορές σε Τακάκια & Δισκόπλακες -- Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος δεν περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα είδη.Eπικοινωνείστε μαζί μας για εκείνα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε !!! Περισσότερα εργαλεία και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα υπάρχουν και στο site www.autotec.gr !!!Σημαντικό : Για την έκδοση τιμολογίου σε επαγγελματίες απαιτείται η εγγραφή στο σύστημα (login) και η καταχώρηση τουλάχιστον του ΑΦΜ . Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 %

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. G4HC

Ο όμιλος Schaeffler ( με θυγατρικές τις INA , FAG και LuK ) έχει σημαντική θέση στην αυτοκίνηση του σήμερα και βάζει τα θεμέλια του αύριο , πιστή στη φράση “mobility for tomorrow” , κατασκευάζοντας υψηλής ακρίβειας συστήματα και ανταλλακτικά , για κινητήρες , μεταδόσεις και μέρη σασί για οχήματα , καθώς επίσης ρουλεμάν για έναν μεγάλο αριθμό βιομηχανικών εφαρμογών.


Ειδικότερα , η εταιρία ΙΝΑ , ιδρύθηκε το 1946 , και κατέκτησε κορυφαία θέση στην βιομηχανική παραγωγή το 1949 , με την ανάπτυξη του ρουλεμάν βελονοειδούς τύπου . Το 1952 , η εφαρμογή του νέου τύπου ρουλεμάν χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή του Volkswagen Beetle.


Σήμερα , σχεδόν κάθε μοντέρνο επιβατικό αυτοκίνητο περιέχει εξαρτήματα της INA.


Σύγχρονα πεδία εφαρμογής της τεχνολογικής υπεροχής της INA , είναι ο μεταβλητός χρονισμός και η υδραυλική λίπανση στους κινητήρες ,


Τα ρουλεμάν της INA χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.


Η εταιρία FAG , ιδρύθηκε το 1883 , από τον Friedrich Fischer , κατασκευάζοντας για πρώτη φορά μεταλλικές σφαίρες υψηλής ακρίβειας, στο Schweinfurt της Γερμανίας.

Αυτή η καινοτομία αποτέλεσε ουσιαστικά , την ιστορική έναρξη κατασκευής των ρουλεμάν , η οποία διαδόθηκε ταχύτατα παγκόσμια.


Το 2001 η FAG απορροφήθηκε από την INA-Holding Schaeffler KG και αποτελεί μέχρι σήμερα μέλος του ομίλου Schaeffler.


Όταν υπάρχει ανάγκη εφαρμογής ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας στην αεροδιαστημική , στα αυτοκίνητα , στην βιομηχανία (μέχρι και σε ανεμογεννήτριες που απαιτούν ρουλεμάν με διαμέτρο 4 μέτρα) , η νούμερο ένα επιλογή είναι τα προϊόντα της FAG.


 

 Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα ανταλλακτικά της INA-FAG που θέλετε , από το εύχρηστο μενού που έχουμε δημιουργήσει στην αρχική σελίδα του eshop , με 3 τρόπους.

1ος Τρόπος (Σε 3 βήματα)

 α.Επιλέγουμε Μάρκα (Κατασκευαστή)

 β.Επιλέγουμε Μοντέλο (Τύπο Σασί , Ετος Κατασκευής ...)

 γ.Επιλέγουμε Κινητήρα  (Κυβικά , Ιπποδύναμη , Βενζίνη , Diesel ...)

2ος Τρόπος

Με αναζήτηση κωδικού (αν τον γνωρίζουμε) απ'ευθείας

3ος Τρόπος

Με αναζήτηση Κωδικού Κινητήρα (αν τον γνωρίζουμε ) απ'ευθείας και μετά επιλέγουμε το δικό μας μοντέλο