Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

Κερδίστε από την SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Μήνα στα Σετ Συμπλέκτη : LUK - SACHS - VALEO - AISIN - EXEDY !!! Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος δεν περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα είδη.Eπικοινωνείστε μαζί μας για εκείνα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε !!! Περισσότερα εργαλεία και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα υπάρχουν και στο site www.autotec.gr !!! 

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. G4HC


Σαν μέλος του ομίλου Continental , η θυγατρική Contitech , καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στους προμηθευτές ελαστικών & πλαστικών προϊόντων .

Εξελίσσει , σχεδιάζει και παράγει υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και συστήματα για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε 8 αποκεντρωμένες μονάδες , με διαχρονική υπευθυνότητα και συνέπεια.


Η ιστορία του ομίλου Continental ξεκινά το 1871 στο Αννόβερο της Γερμανίας , όταν ιδρύθηκε η Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie.

continental-contitech


Ιστορικά ορόσημα :


1900 :Tο πρώτο γερμανικό αερόπλοιο LZ1 , χρησιμοποιεί σε μεγάλη έκταση , ελαστικά μέρη της Continental στην κατασκευή του.


1909 :Ο Louis Blériot με πρωτότυπο αεροπλάνο , διασχίζει το στενό της Μάγχης ,για πρώτη φορά, μεταξύ Μεγ.Βρετανίας και Γαλλίας ,χρησιμοποιώντας υλικά στα φτερά και στην άτρακτο , κατασκευασμένα από την Continental.


1923 :Κατασκευάζεται για πρώτη φορά παγκόσμια , ο ελαστικός ιμάντας μετάδοσης κίνησης


1961 :Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής ο ελαστικός ιμάντας χρονισμού , αντί για καδέναcontinental-contitech-timing-kis


Με παραπάνω απο 30,000 εργαζόμενους σε πάνω από 30 χώρες , ο όμιλος Continental , παρέχει πρωτοποριακές λύσεις εκφράζοντας την αρχή “Engineering Next Level”.


Σαν βιομηχανική οργάνωση με όραμα και στόχους , κατασκευάζει συστήματα για τους πελάτες της , σε συνεργασία μαζί τους , ώστε πάντα να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.


Με την υψηλή εξειδίκευση , στα υλικά και την τεχνογνωσία , είναι σε θέση να αναπτύσσει κορυφαίες τεχνολογίες ,με σεβασμό στο περιβάλλον.


Ανταποκρίνεται άμεσα σε σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς , με λειτουργική αναβάθμιση παραγωγής , εφαρμογή εξελιγμένων υλικών μείωσης βάρους και μείωση της πολυπλοκότητας.

Έτσι παρέχει με ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών , στους πελάτες - καταναλωτές , όπως τα θέλουν και όπου τα χρειάζονται.


 

 Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα ανταλλακτικά της Continental-Contitech που θέλετε , από το εύχρηστο μενού που έχουμε δημιουργήσει στην αρχική σελίδα του eshop , με 3 τρόπους.

1ος Τρόπος (Σε 3 βήματα)

 α.Επιλέγουμε Μάρκα (Κατασκευαστή)

 β.Επιλέγουμε Μοντέλο (Τύπο Σασί , Ετος Κατασκευής ...)

 γ.Επιλέγουμε Κινητήρα  (Κυβικά , Ιπποδύναμη , Βενζίνη , Diesel ...)

2ος Τρόπος

Με αναζήτηση κωδικού (αν τον γνωρίζουμε) απ'ευθείας

3ος Τρόπος

Με αναζήτηση Κωδικού Κινητήρα (αν τον γνωρίζουμε ) απ'ευθείας και μετά επιλέγουμε το δικό μας μοντέλο