Καλωσήρθατε στο autotecparts.gr

Kαλάθι

0 τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610321674

 --  Σημαντικό : Για την έκδοση τιμολογίου σε επαγγελματίες απαιτείται η εγγραφή στο σύστημα (login) και η καταχώρηση τουλάχιστον του ΑΦΜ . Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 %

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

BOSCH : Τεχνολογία για την ζωή


Ενας τομέας που δραστηριοποιείται η BOSCH είναι η διανομή ανταλλακτικών για οχήματα καθώς και η παροχή διαγνωστικών μηχανημάτων και η ανάλογη τεχνογνωσία αιχμής.


Η BOSCH , πιστή στην πολύχρονη παράδοση για ποιότητα και την τεχνολόγική πρωτοπορία , διανέμει μέσα απο ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών-διανομέων και στην Ελλάδα , μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα , ελαφρά φορτηγά και βαρέα οχήματα ,ώστε να εφοδιάζονται κατ'επέκταση τα ανάλογα συνεργεία.bosch-aftermarket-car-service

 

Η σημερινή τάση στη συντήρηση των οχημάτων δείχνει ότι και η απλούστερη επισκευή φέρνει σε επαφή τους τεχνικούς με ένα σύνθετο φάσμα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συστημάτων. Αυτή η πολυπλοκότητα , καθορίζει ότι η επισκευή & η συντήρηση κάθε οχήματος ,που είναι στην ουσία ένας "κομπιούτερ με τροχούς" , αποτελεί μια πρόκληση για το ανεξάρτητο επισκευαστή- συνεργείο.


Είναι επομένως απαραίτητο ο τεχνικός να έχει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία και το συνεργείο να είναι εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία.


Η AUTOTEC- ΔΟΥΜΑΣ έχει την δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της , όλη την γκάμα προϊοντων της BOSCH τόσο όσον αφορά τα διαγνωστικά μηχανήματα όσο και τα ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος στην Ελλάδα.

 

 

 Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα ανταλλακτικά της Bosch που θέλετε , από το εύχρηστο μενού που έχουμε δημιουργήσει στην αρχική σελίδα του eshop , με 3 τρόπους.

1ος Τρόπος (Σε 3 βήματα)

 α.Επιλέγουμε Μάρκα (Κατασκευαστή)

 β.Επιλέγουμε Μοντέλο (Τύπο Σασί , Ετος Κατασκευής ...)

 γ.Επιλέγουμε Κινητήρα  (Κυβικά , Ιπποδύναμη , Βενζίνη , Diesel ...)

2ος Τρόπος

Με αναζήτηση κωδικού (αν τον γνωρίζουμε) απ'ευθείας

3ος Τρόπος

Με αναζήτηση Κωδικού Κινητήρα (αν τον γνωρίζουμε ) απ'ευθείας και μετά επιλέγουμε το δικό μας μοντέλο